Related Posts with Thumbnails

Archive

label

Beberapa NGO dan masyarakat Islam dinegara ini telah pergi ke kedutaan Arab Saudi di Kuala Lumpur pukul 11 pagi tadi untuk menyerah memorandum yg mengaitkan kekesalan mereka berikutan campurtangan Arab Saudi di Bahrain.


Perancis antara negara yg menghantar tentera dan pesawat pejuangnya ke Libya bagi menyerang kepentingan Gadhafi bersama angkatan tentera bersekutu.


Saudara Pengarang,

Teori Kemungkinan kebarangkalian yang dijaja dari mulut ke mulut di Kota Kinabalu, ada asasnya untuk mendakwa Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal terlibat dalam Skandal Video Seks yang dikatakan melibatkan pemimpin pembangkang;


Pada hari khamis lalu 24/03 pihak tv Libya menyiarkan pengkebumian beramai ramai. Wartawan CNN Nic Robertson yg sempat mencium bau berita berkesempatan ke lokasi pengkebumian beramai ramai itu...


Pening jugak Obama semalam, nak masuk Rumah Puteh agak susah 2,3 pintu dikunci...

Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) mempertahankan tindakan trio 'Datuk T' yang mendedahkan video seks yang dikatakan melibatkan pemimpin utama parti pembangkang.Ramai rakyat Bahrain yang berada dan bertugas di Malaysia membuat perhimpunan dengan spanduk spanduk yg menyokong rakyat Bahrain membuat protes dinegaranya di hadapan Wisma UN, Damansara, Kuala Lumpur...


Saudara Pengarang,

SAYA agak terkejut apabila membaca sebuah laman web yang menyiarkan tentang video seks terkini yang konon pelakunya adalah Anwar Ibrahim dan seorang pelacur. Saya berusaha mencari klip video itu tapi masih belum berhasil, meninggalkan tanda tanya sejauh mana kebenaran cerita ini.

pesawat F-16
Dikatakan sekarang ini dua buah Negara Arab turut menyerang Libya.

Ibrahim Ali mabuk bahasa Melayu


Saudara Pengarang,

KENYATAAN Datuk Ibrahim Ali mengenai bahasa Melayu dalam Kitab Injil adalah sangat tidak rasional, tidak menghormati langsung rakyat Sabah dan Sarawak dan jelas menunjukkan bahawa beliau langsung tidak mempunyai semangat 1Malaysia.


Sudah menjadi tradisi bagi puak puak ni, tak payah nak buat sebarang alasan, sejak dulu kini dan selama nya ia nya hampir mustahil untuk berubah. Perangai kalau dah buruk dibasuh dan dikicah bagaimana sekali pun, agak sukar untuk dibersihkan.


Pemerhati politik membandingkan kekejaman yang dilakukan oleh Arab Saudi dengan brutalism Israel, ekoran dari penghantaran tentera Riyadh ke Bahrain dalam operasi membantu memadamkan protes anti-pemerintah disana. Ini kerana katanya bakal merebak ke Arab Saudi jika dibiarkan, mencegah terlebih dahulu katanya.


Beginilah anak anak pemimpin kita, tak kiralah pemimpin ke tau bekas pemimpin taik berapa banyak bezanya.
Dahlah penampilan nya dikemaskini ke arah yg berlawanan.


Tindakan para pendemo Syiah di Bahrain yang menuntut hak-haknya dipenuhi, dijawab oleh pemerintahan Manama dengan kekerasan, dan kini semakin bertambah buruk dengan bertambahg nya bantuan ketenteraan besar-besaran dari negara-negara jiran Arab yg lain di pesisir Teluk Parsi.


Anwar Ibrahim membidas beberapa pihak yg mempergunakan isu DNA dalam kes liwat nya, serta beliau menyifatkan nya sebagai taktaik jahat untuk menjatuhkan karier nya.

50 badot depan Pej.PKR kelmarin


Lebihkurang 50 orang berkumpul di depan ibu pejabat PKR di Petaling Jaya hari ini untuk membantah keengganan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim memberi DNA kepada polis.


Satu kejadian anih telah berlaku dipantai Acapulco, Mexico beberapa hari sebelum ini...


Para penunjuk perasaan anti-pemerintah membanjiri jalan-jalan di Arab Saudi timur bagi menuntut reformasi politik. Di bawah kawalan ketat petugas keamanan dengan senjata lengkap mengawal sekitar 500 orang, terutama Syiah, yg turun ke jalan-jalan di kota Hufuf, Qatif dan Awamiya pada hari Jumaat semalam.

‘Lintas langsung’ video tsunami melanda Jepun kelmarin, saksikan:


Pemimpin Libya, Muammar Gaddafi, tiba tiba muncul di sebuah hotel di Tripoli pada hari Selasa lalu (8/3) malam. Hotel tersebut menjadi tempat ramai wartawan asing tinggal sejak bermula demonstrasi di Libya yang bertukar menjadi pemberontakan di Libya sekarang.

Nik Aziz ingin bertemu Harussani


Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat telah menghantar surat rasmi menyatakan hasrat mahu bertemu dengan mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria.


Dewan Revolusi Libya telah menyatakan bahwa Gadaffi telah mengutuskan utusannya dan memberitahu yg Presiden Libya itu bersedia untuk melepaskan jawatan nya dengan bersyarat...

Perangai Ustazah Al Hadhari

Aku pun taktahu puak puak ni,..memanglah kita maklum depa ni ada ilmu agamanya. Akhbar dan beberapa majalah buat depa ni jadi kulumis nya. Tapi kalau setakat kolomis al hadhari pi dduya, aku rasa takpayahlah nak panjang panjangkan cerita lagi. Ramai orang tahu.


Setelah dijumpai kitab dan buku-buku Talmud, ajaran Yahudi dan sihir di Istana Presiden Libya Muammar Gaddafi di al-Bayda, sebuah akhbar Algeria menyiarkan laporan yg bilik strategi Gaddafi didiami para penyihir dan dukun.

Terdapat juga beberapa kejadian unik ataupun 'keajaiban' dalam setiap peristiwa-peristiwa yang terjadi dalam suasana revolusi rakyat yang telah melanda negara-negara Arab sekarang.

;;
TAK AKTIF SELAMA 4 HARI