Related Posts with Thumbnails

Archive

label


Pening puak nie.. dah masuk kali ke 4, bila nak serik kita pun tak tahu. Rasanya macam tak berapa nak serik dah, puak nie..

Dalam metro semalam kata “Ketua Pemuda Edar Dadah ka ke 4” ditangkap di Kg.Bukit Kuang Kemaman. Dah jadi rutin berkala agaknya, itu yg kena tangkap empat kali belum dikira yg tak kena tangkap lagi.

Tidak disebut pula Ketua Pemuda Parti mana, tapi yg nyata kita semua dah faham depa tu dari parti mana.Pening barang nie..bila dah edar,..abis punahranah rakyat.

Orang politik kena tangkap 4,5 kali relex jer…kerajaan didikasi!
- met28

Namewee meluahkan kekesalannya terhadap Utusan Malaysia yang menyiarkan berita2 tanpa usul perikasa, sama ada kepadanya mahupun pada masyarakat lain, kita saksikan:

Dr.B.Chandran

Pengerusi Dewan Himpinan Penyokong Pas, Dr.B.Chandran menempelak DAP, MCA dan GERAKAN sebagai jahil kerna menentang hukum Hudud.

Menteri Luar Pakistan

Hina Rabbani Khar mengingatkan Amerika, bakal mengahadapi kehilangan rakan berkesekutu nya jika Amerika terus ‘tuduh menuduh’ dalam perang melawan puak Taliban. Saat ini hubungan kedua Negara itu semakin tegang.


Ramai dari CWC, Jawatan Kerja Pusat Parti KITA merasa tidak puas hati dengan tindakan Presiden nya Zaid Ibrahim yg menggantung dan memecat ahli jawatan kuasa parti dengan alas an yg tidak kukuh, kata Mohd Zahrein Zakariah yg juga ahli Jawatan Kuasa Parti itu.

Gambar hiasan Wanita Kemboja

PERDANA Menteri, Dato’ Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak yang sibuk menjaja cerita cerita Skandal demi Skandal Seks Ketua Pembangkang tidak sedar bahawa majoriti menteri kabinetnya terpalit dengan Skandal seks yang memualkan.


Suruhanjaya Siasatan dan Pendakwaan, PIC Arab Saudi, telah mengenalpasti 11 warga asing yang didakwa melakukan aksi pelacuran di Daerah Al-Khansa, Mekah, ketikat musim haji dan umrah, Selasa, 20 September kelmarin.


Pintu pagar rumah anak kepada ahli politik sesansi Mat Sabu di syeksen 19 Shah Alam telah dibakar senalam. Nurulhuda 28, yg juga seorang peguam berkata, ini mungkin sebagai amaran gara gara ceramah ayahnya diTasek Gelugor 21 ogos lalu.Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata pengumuman kerajaan untuk memansuhkan Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) juga mendapat nasihat dari firma Perunding Yahudi, Apco Wordwide.


Pemansuhan akta ISA telah pun diumumkan baru baru ini. Untuk setakat ini memanglah ianya satu perkembangan yg baik tetapi kita perlu tahu akan ada satu lagi akta susulan yg bakal diketengahkan.


Satu lagi tamparan buat keluarga diraja Arab Saudi, apabila putra mahkota Putera Al Waleed bin Talal, yg juga pemilik Kingdom Holding Company, dituduh melakukan pemerkosaan terhadap seorang model jelita Soroya 20 tahun di kapal mewahnya di dekat di Pulau Ibiza, Sepanyol, buat kali keduanya.


Pening jugak puwak2 nie..
Kalau Mat Sabu xsebut Mat Indera tak sebit Bukit Kepong, depa nie tak kelam kabut.


Bothaina Kamel 49 telah menawarkan dirinya untuk bertanding calon presiden Mesir pada pilihanraya yg dijangka awal tahun depan. Juga merupakan calon presiden wanita pertama di Mesir.

Seorang lelaki Kemboja menceritakan bahawa cucunya yang masih lagi berumur 20 bulan telah diberi susu secara terus dari perut lembu.


Wikileaks sekali lagi kembali mengejutkan media. Baru baru ini Wikileaks mendedahkan rahsia kehidupan dan tahap kesihatan Raja Arab Saudi, Abdullah bin Abdul Aziz.Saudara Pengarang,

GAMBAR yg pertama ini bertarikh 25 Ogos 2011 saya ambil di Jalan Kepayan, Kota Kinabalu yang menunjukkan bagaimana perangai pemandu bas mini dan ‘penghormatan’ yang diberikan kepada ‘Jalur Gemilang’ yang keadaannya comot dan koyak rabak.


TERKINI! Tersalah tembak kerana menyangka bendera malaysia adalah bendera amerika... Kerajaan Somalia dah keluar garis panduan (peringatan) tapi degil, nak pakai juga bendera malaysia sbb konon nak promo 1msia... (Teringat cerita YB Rani, hampir x dpt masuk GAZA sbb hal yg sama...)aziz nak bodek pm nyawa melayang.....mamak ni bebal - Datuk Umno


MUNGKINKAH Ketua Polis Daerah Semporna, Mohd Azim Khan menutup kes (cover-up) kematian akibat kemalangan maut di rumah Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal sebelum menjelang Hari Raya Aidilfitri?

Turki usir Duta Israel semalam

Duta Israel di Turki

Kerajaan Turki menghantar pulang duta besar Israel di Ankara jumaat 2/9 dan membekukan semua hubungan ketenteraan Negara itu, yg pernah menjadi sekutu kuat nya dahulu.

;;
TAK AKTIF SELAMA 4 HARI