Related Posts with Thumbnails

Archive

label


Sebuah Setesyen Television swasta REN TV Rusia, telah memecat seorang pembaca berita terkenal.

Seorang artis terkenal Filipina telah memeluk agama Islam barubaru ini, dan Islamlah yg mendamaikan hidup dan batin kata nya.

Sekali lagi Malaysia kena buu


Bagi acara penutupan Sukan SEA 2011 di Indonesia semalam, Gabenor Daerah Fauzi Bowo merasmikan penutupan acara itu dalam masa yg amat singkat, tak sampai 10 minit.


Perlawanan akhir bolasepak sukan SEA 2011 pada 21/11 ini diantara Malaysia dengan Indonesi dijangka agak sengit dan dan hari mula terasa bahang nya.


CMK @ Cucumatkilau bagi tempoh hanya lagi seminggu utk PAS Pahang siasat isu yang ahlinya DAPAT PROJEK ratus2 ribu dgn LYNAS. Depan bantah .... blkg SAPU RPOJEK.. Drp info, KONTRAK 5 TAHUN ... Malah duit trsebut disumbangkan semula ke DANA PAS Pahang.

PAS wajar siasat & ambil tindakan trhdp pihak trbabit. Jika tidak TANPA PREJUDIS, CMK akan BONGKAR isu ini. PAS tolak Lynas, maka tidak wajar ada pihak didlm parti itu mncari UNTUNG dgn syarikat trbabit. Berjuang biarlah JUJUR & IKHLAS kerana Allah.

Knapa ada yg sanggup KHIANAT kprcayaan rakyat.Tindakan tegas perlu diambil jika PAS tdak mahu isu ini MELETOP smasa Kempen PRU-13 Nanti. Harap Maklum ... – CMK fb20

Iklan projek dipaparkan di akhbar tempatan dan 80 peratus kontraktor kelas F di Sabah diberikan harapan mendapat projek Kumbahan di semua sekolah di luar Bandar melalui agen yang dilantik ‘Tangan Misteri’ di Kementerian Pelajaran. \


“Saya bersumpah dengan nama Jesus Kristus, bahawa agar semua keturunan bangsa saya tidak akan mengundi BN pada PRU 13 ini kerana kerajaan BN yang selama kami sanjung tinggi telah menganiaya kami seperti binatang;


Faizi Bowo selaku Datuk Bandar Jakarta atau Daerah Khusus Ibukota DKI, telah merasmikan majlis pembukaan sukan SEA 2011 yg bertempat di dataran Monumen Nasional.Walaupun kesah ini sudah lama terjadi, tetapi ada cerita khusus yg masih lagi lewat diketahui umum khas nya. Sila klik tajuk teks seterus nya..


Saudara Pengarang,

Kenyataan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin bahawa sekiranya pembangkang memerintah negara, mereka akan memberhentikan banyak kakitangan kerajaan, adalah kenyataan yang kurang berhemah dan menjengkelkan.

gambar kartun Nabi

Sebuah penerbitan majalah Perancis, telah menerbitkan majalah Carlie Hebdo yg mana menghina Nabi Muhammad s.a.w. apabila menerbitkan majalah nya yg digelar “Majalah Syariah” dengan menulis Nabi Muhammad sebagai ahli redaksi dan editor undangan.

Yang nyata hampir pasti tak mungkin system undi akan dimansuhkan. Malah perkembangan positif semakin bersemarak apabila SPR mencadangan pula ‘golongan sebuk’


MENTERI Pertanian Dan Industri Asas Tani, Datuk Seri Noh Omar mengakui bahawa projek Pusat Feedlot Kebangsaan bernilai RM73.64 juta yang digambarkan dalam keadaan ‘kacau-bilau’ oleh Laporan Ketua Audit Negara 2010 telah diberikan kepada anggota keluarga salah seorang menteri kabinet.

;;
TAK AKTIF SELAMA 4 HARI