Related Posts with Thumbnails

label


Aktor terkenal Ireland Liam Neeson mula berhasrat untuk memeluk agama Islam, setelah menghabiskan pergambaran filem di Turki, lapur The Sun.

Penyerang yg tak dikenali menembak seorang janda, ketika ia membaca Al-Quran di makam suaminya di wilayah Pattani Selatan Thailand kelmarin 20/1/12.


Keuntungan yang dikaut oleh syarikat pembina lebuh raya melalui kutipan tol adalah berlebihan, tidak masuk akal dan menindas rakyat.


Di peringkat dalaman kepimpinan tertinggi Parti Keadilan, tidaklah menjadi satu rahsia lagi akan kewujudan dua kelompok pimpinan yang masing-masing cenderung kepada Presiden, Datin Sri Wan Azizah Ismail dan Timbalan Presiden nya, Azmin Ali.


Jurucakap Kementerian Luar Negeri Iran, Ramin Mehmanparast pada 15/1 lalu, mengesahkan Iran telah menerima surat dari Amerika Syarikat berikutan dengan hasrat Iran untuk menutup selat Hormuz.


Pilihan raya umum ke-13 dijangka 'paling kotor' kerana pemimpin Umno yang tercemar dengan rasuah akan melakukan apa sahaja untuk memastikan mereka terus berpaut pada kuasa, kata bekas duta Amerika Syarikat ke Malaysia, John R Malott.

Bodyguard nya cantik & seksi

hari pertama latihan dipantai

Di Negara China kini terdapat satu akedamik pusat latihan pangawal pribadi atau ‘Bodyguard’ yg terdiri dari pelatihnya dikalangan perempuan cantik dan seksi.

Pakar perlembagaan, Prof Dr Abdul Aziz Bari menekankan keperluan membaiki sistem Dewan Negara yang didakwa menjadi ‘Pintu Belakang’ kepada menteri yang kalah.

Nurul Izzah pengganti Anwar?


Datuk Seri Anwar Ibrahim telah menyatakan dengan jelas bahawa akan ada penganti jika beliau terpaksa masuk ke penjara atas tuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya. Dari satu segi, kita boleh menarik nafas lega kerana beliau sudah membuat perhitungan awal.

Kehangatan Politik semakin terasa berikutan pengumuman demi pengumuman dan desas desus penubuhan Parti Baru di Sabah, sekalipun USNO masih terkial-kail yg masih menunggu kelulusan rayuan setelah ditolak oleh Pendaftar Pertubuhan Malaysia.


Berita terbaru, sebuah parti baru di Sabah STAR akan dilancarkan pada 6 Januari 2012 (Jumaat) di Dewan KDCA Penampang pada jam 12.30 hingga jam 5 petang. Kenyataan akhbar akan dibuat pada jam 4 petang hari berkenaan.


Jika ada pihak berminat untuk mengetahui lebih lanjut bolehlah hubungi Tony Minggir di talian 019-8406888 kerana Press-Kit hanya akan diberi pada majlis pelancaran parti berkenaan. - s/kini

;;
TAK AKTIF SELAMA 4 HARI