Related Posts with Thumbnails

label


Wanita yg dikaitkan dengan kes khalwat bersama Ahli Majlis Pimpinan PKR Dr.Badrul Amin telah menarikbalik tuntutan kes cerai nya diMahkamah Rendah Syariah Rompin semalam.

Difahamkan tidak pula dinyatakan sebab sebab beliau berbuat begitu, walaubagaimana pun beliau menyatakan diluar mahkamah, kerana Mahkamah Syariah Rompin tidak ada kuasa untuk mengendalikan kes beliau dan tambahnya beliau akan memindahkan dan membuat tuntutan fasakh itu di Mahkamah Tinggi Kuantan.

Beliau yg hadir bersaorangan membuat tarikbalik kes nya didepan Hakim Syarie Abu Kassim Pilus.

Tapi yg menjadi agak konfius, sehingga sekarang Dr.Badrulamin dan wanita itu masih belum lagi didakwa oleh Jabatan Agama Islam Pahang. – fizzehiran/s/harian


Dr. Jeffrey Kitingan telah menyatakan rasa tidak percayanya bahawa Suruhanjaya Piliharaya (SPR) telah kehabisan borang pedaftaran pengundi baru.


Aktivis hak asasi wanita yang berada di bangunan Parlimen untuk berkempen bagi menuntut kerajaan yang bersih terkejut apabila Menteri Pertahanan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi membuat gurauan berbaur seks.

Syaitan kecil & syaitan besar

Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu telah mengunjungi Washington 5 march lalu untuk membahaskan kerjasama denganAmerika Syarikat berkaitan conflict nya dengan Iran di persidangan berpengaruh AIPAC.


Kerajaan Pakistan mula memusnahkan bekas kediaman Osama bin Laden sejak 25hb.feb sabtu lalu. Pihak berkuasa Pakistan meruntuhkan rumah Osama itu tanpa memberi sebarang notis sebelumnya dan melarang para wartawan dari mendekati kerja kerja runtuhan itu kecuali beberapa wartawan yg berjaya menyelinap ke kawasan berhampiran.

;;
TAK AKTIF SELAMA 4 HARI