Related Posts with Thumbnails

label


.. dan sudah tiga tahun keruntuhan stadium Slt.Mizan di Terengganu berlalu. Yang nyata kos penjagaan stadium yg runtuh amat tinggi, agak nya jauh beza dengan maintenance stadium yg berkeadaan baik.


Datuk S. Nallakaruppan hari ini tampil di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur bagi menyerahkan bahan bukti berhubung salah laku moral yang didakwa dilakukan oleh Penasihat Parti Keadilan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim kepada peguamnya, Datuk Seri Dr. Muhammad Shafee Abdullah.

Presiden Iran Mahmoud Ahmadinejad agak terkejut dengan tiba2 seorang perempuan melompat ke atas kereta nya dalam satu lawatan nya ke Kota Bandar- Assad baru baru ini. Walaubagaimana pun pun beliau secara selamba melayani apa yg diluahkan oleh perempuan itu.

Kapal perang Morshansk milik Rusia spesies yg dikatakan.

Negara ku Malaysia diberitakan akan membeli secara borong berbagai persenjataan teknikal buatan Rusia, dari senjata ringan sehinggalah kepada kapal perang peluru berpandu. Perbincangan pembelian senjata itu masih berlangsung.

Rumah mewah Datin Nooraini yang terletak berdekatan Hospital Universiti Petaling Jaya bernilai lebih RM6 juta dilengkapi dengan sistem CCTV dengan keluasan lebih 10,000 kaki persegi.

Skandal seks ‘Datuk S’ semakin menarik berikutan lebih 12 laporan polis telah dibuat terhadap ‘Datuk S’ oleh pelbagai pihak termasuk DAP, PKR dan NGO; tidak termasuk Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Sabah atau JHEAINS yang dikhabarkan melakukan tangkapan khalwat terhadap ‘Datuk S’ di Hotel Hyyatt Kinabalu sedikit masa lalu.


BELA Tanah Rakyat Sabah (Tabah) akan mengadakan satu lagi Himpunan Rakyat Sabah Mempertahankan Tanah Adat atau Bangkit 2.0 pada 28 April ini yg juga merupakan tarikh sama dengan perhimpunan Bersih 3.0, di Padang Merdeka dekat sini.

Zuriat yang mengelirukan


Jika dilihat gambar kelihatan makhluk itu berbeza mahupun dari bunyi suara nya namun dapat berjalan seiiringan dengan kasih sayang tersendiri.


Artis dan model terkenal Russia Masha Alalykina memeluk agama Islam setelah Allah memakbulkan doa nya kepada rakan nya semasa dalam keadaan koma, .

;;
TAK AKTIF SELAMA 4 HARI