Related Posts with Thumbnails

label

Mufti Perlis, Dr Juanda Jaya telah meletakkan jawatan sebagai ahli jawatankuasa Majlis Agama dan Adat Istiadat Melayu Perlis, berkuat kuasa Jumaat lalu kerana tidak gembira dengan pengurusan dan pentadbiran agensi tersebut.

 

Polis Malaysia Biadab

Ketua Badan Nasional Penempatan dan Perlindungan Tenaga Kerja Indonesia atau BNP2TKI, Moh Jumhur Hidayat mengutuk dan menyatakan tiga anggota polis Malaysia yang merogol seorang Tenaga Kerja Indonesia yg berasal dari Batang, Jawa Tengah, di Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia pada Jumaat lalu, 9/11/02

 

Penganjuran peringkat akhir Miss Belgium 2013 telah dikecam hebat oleh masyarakat Maghribi kerana menggunakan perkarangan dan dalaman Masjid Hassan 11 sebagai tempat mengambil gambar para peserta miss itu. Masjid Hassan 11 ygt terletak di Casablanca merupakan masjid ketiga terbesar di Dunia.

 

Sebelum ini si-penama ini cukup gah disanjung seantero dunia kerna menjadi idola pemimpin demokrasi dalam pembikinan.

 

Badrul Amin ditahan lagi

Dr. Badrulamin Baharon menafikan beliau seorang ahli jemaah Al-Ikhwan, sebaliknya hanya menghadiri majlis sambutan ulang tahun kelahiran pengasas Al-Arqam, Ashaari Muhammad atas jemputan yang disampaikan melalui risalah.

 

;;
TAK AKTIF SELAMA 4 HARI